Beste leden en toekomstige leden,

Bij Gongsaeng ITF Taekwon-Do Club streven we ernaar om iedereen de kans te geven de voordelen van Taekwon-Do te ervaren, en we zijn verheugd om enkele opwindende mogelijkheden aan te kondigen waarmee we dit doel bereiken.

Gratis Proeflessen voor Iedereen! We begrijpen dat je misschien nieuwsgierig bent naar wat Taekwon-Do te bieden heeft. Daarom bieden we aan iedereen de gelegenheid om 2 gratis proeflessen bij ons te volgen. Dit is jouw kans om kennis te maken met de opwindende wereld van Taekwon-Do, zelfvertrouwen op te bouwen, en te ontdekken hoe het je fysieke en mentale kracht kan vergroten.

Jaarlijkse Trainingsmogelijkheden. Voor degenen die zich dieper willen onderdompelen in de kunst van Taekwon-Do, bieden we de mogelijkheid om een jaarlijkse training aan te vragen. Dit stelt je in staat om regelmatig deel te nemen aan onze lessen en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Flexibiliteit met een 10-Beurtenkaart. We begrijpen dat het leven druk kan zijn, en daarom introduceren we onze 10-beurtenkaart. Met deze kaart heb je de vrijheid om naar onze trainingen te komen wanneer het jou het beste uitkomt. Of je nu een volleerde Taekwon-Do beoefenaar bent of net begint, de 10-beurtenkaart geeft je de flexibiliteit om op jouw eigen tempo te trainen.

Bij Gongsaeng ITF Taekwon-Do Club willen we ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om de voordelen van Taekwon-Do te ervaren, ongeacht je niveau of agenda. We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze gemeenschap en samen met ons te groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je gratis proeflessen te plannen. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze dojang!

Met sportieve groeten,
Het Gongsaeng ITF Taekwon-Do Club Team

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie